top of page
LogoPNG_Kleur_AlleenBal.png

PRIVACY POLICY

Ibiza Padel Academy S.L., gevestigd aan Carrer del Pedrer 4, 07814 Santa Eulària des Riu - Illes Balears (Ibiza, Spanje), is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens

Carrer del Pedrer 4

07814 Santa Eulària des Riu

Illes Balears (Ibiza - SP)

Telefoon: +31624210225
Website: www.ibizapadelacademy.com

 

Meester en Meester is de Functionaris Gegevensbescherming van Ibiza Padel Academy S.L. Hij/zij is te bereiken via www.meesterenmeester.nl.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Ibiza Padel Academy S.L. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam

  • Geslacht

  • Geboortedatum

  • Adresgegevens

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • Locatiegegevens

  • Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@ibizapadelacademy.com, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Ibiza Padel Academy S.L. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

  •  

Geautomatiseerde besluitvorming

Ibiza Padel Academy S.L. neemt niet uitsluitend op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten die aanzienlijke gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder menselijke tussenkomst.

 

Bewaren van gegevens

Ibiza Padel Academy S.L. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Op de gegevens die je ons verstrekt online of via inschrijving passen wij volgende bewaartermijnen toe:

 

Alle persoonsgegevens die we nodig hebben om actief deel te blijven nemen aan padel activiteiten blijven actief beschikbaar in onze database zolang je profiel wordt geactualiseerd. Dit laatste gebeurt telkens wanneer je zelf of wanneer wij actie ondernemen op je profiel (vb. afname van een nieuwe les, een deelname aan een toernooi of ander padel evenement).

 

Bepaalde gegevens kunnen gedurende een periode van 2 jaar na beëindiging van een relatie tussen organisatie en speler worden gebruikt om de voormalige klant te herkennen en op de hoogte te houden van nieuwe producten en promoties van ons, tenzij de klant aangeeft hier niet mee akkoord te gaan.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Ibiza Padel Academy S.L. deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Ibiza Padel Academy S.L. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Ibiza Padel Academy S.L. uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Ibiza Padel Academy S.L. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Ibiza Padel Academy S.L. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

 

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.  U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

 

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@ibizapadelacademy.com.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Ibiza Padel Academy S.L. zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Ibiza Padel Academy S.L. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ibiza Padel Academy S.L. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@ibizapadelacademy.com.

bottom of page